088 085 &
NETNUMMERS

VAST NUMMER OP MOBIEL

BESTEL EENVOUDIG IN ONZE VOIP WEBSHOP! KLIK HIER

Vast nummer op mobiel

Maak uzelf bereikbaar met een vast nummer op uw mobiel en verhoog uw service en bereikbaarheid.

Hoe het werkt

Alle gesprekken die binnenkomen op uw vaste nummer schakelen wij door naar uw mobiel. Er kan naar meerdere mobiele telefoons en vaste telefoons tegelijk doorgeschakeld worden. De eerste die opneemt heeft het gesprek. We hebben ook een handige APP voor uw mobiele telefoon waarmee u zelf bepaald hoe en wanneer u bereikbaar bent op uw mobiel. Een vast nummer op mobiel is onmisbaar.

Met Voip telefonie en een vast nummer heeft u alles wat u nodig heeft om bereikbaar te zijn. Het nummer (blok) richten wij zo voor u in dat uw bedrijf een overzichtelijk nummerplan heeft met gepersonaliseerde nummers gekoppeld aan de toestellen en mobiele telefoons van uw medewerkers en locaties. Zo blijft u altijd bereikbaar en kan er gemakkelijk onderling doorgeschakeld worden.

Netnummer, 088, 085 (blok) aanvragen

Wij vragen kosteloos een nummer (blok) voor u aan bij het ACM. Een nummerblok bevat 1, 10 of 100 netnummers welke u niet allemaal in gebruik hoeft te nemen. U gebruikt enkel de nummers die u nodig heeft. In onze Voip webshop kunt u eenvoudig een netnummer (blok) aanvragen of vraag een offerte aan via het offerteformulier.

Optimaliseren met Voip modules

Met onze Voip modules kunt u uw klantcontact optimaliseren. Denk hierbij aan een welkomsttekst, keuzemenu, wachtrij met muziek, openingstijden, etc. U kunt eenvoudig uw voip omgeving samenstellen in onze Voip webshop.

Verhuizen?

Geen probleem. Neem contact met ons op en wij regelen alles. Laat het ons weten via het offerteformulier of wouterwamelink@denummerspecialist.jouwwebsiteontwikkeling.nl

De voordelen

Gratis gesprekken ontvangen

Uitbellen met uw vaste nummer

Eenvoudig online de eindbestemming wijzigen

Professionele uitstraling

Verhoog uw service en klantcontact

Verhoog de conversies op uw websites

Telefooncentrale in de Cloud

Internationale bereikbaarheid

Voordelig bellen

Offerte aanvragen?

Met dit formulier kunt u eenvoudig en online een offerte aanvragen.