SERVICENUMMER
AANVRAGEN

KLANTCONTACT OPLOSSINGEN

VRAAG VANDAAG NOG UW EIGEN SERVICENUMMER AAN EN VERHOOG UW SERVICE & KLANTCONTACT

Servicenummer aanvragen

Servicenummers, netnummers en Internationale nummers in combinatie met onze slimme klantcontact oplossingen, maakt uw bedrijf ten alle tijde bereikbaar. In onze webshop kunt u eenvoudig uw abonnementen & modules samenstellen en samen met uw favoriete telefoons bestellen. Wij doen de rest.

Netnummer aanvragen
Met een netnummer heeft uw bedrijf een lokale uitstraling.

0800 nummer aanvragen
Een 0800 nummer is een klantvriendelijke oplossing omdat uw klanten gratis naar het 0800 nummer kunnen bellen. Ideaal voor een klantenservice of promotie van uw product of dienst. Wij vragen het 0800 nummer kosteloos voor u aan bij het ACM.

088 nummer aanvragen
Een 088 nummer is ideaal voor een professionele uitstraling van een groot bedrijf. Een 088 nummerblok komt per 100 nummers maar u hoeft niet alle nummers in gebruik te nemen. Het 088 nummerblok vragen wij kosteloos voor u aan bij het ACM. Zeer geschikt voor ZZP & MKB. Met Voip telefonie kunt u onderling gratis bellen en bent u Internationaal aankiesbaar.

085 nummer aanvragen
Een 085 nummer is ideaal voor een professionele en Nationale uitstraling. Het nummer is Internationaal aankiesbaar en zeer geschikt voor ZZP & MKB. Met een 085 nummer in combinatie met Voip telefonie heeft u alles in huis om altijd bereikbaar te zijn.

Voip telefonie aanvragen
Bij De nummerspecialist belt u met voordelige tarieven door heel Europa. Met Voip telefonie heeft u alles in huis om uw bedrijf altijd bereikbaar te maken. Onze Voip modules zorgen voor een perfecte afhandeling van alle binnenkomende gesprekken. Denk hierbij aan een welkomstboodschap, keuzemenu, wachtrij met muziek, voicemail naar email & openingstijden routering. Onderling gratis bellen en altijd 10 standaard gratis opties.

0900 nummer aanvragen
Met een 0900 nummer kunt u per minuut of per gesprek een tarief in rekening brengen aan uw bellers. Zo kunt u denken aan een betaalde klantenservice of betaalde dienstverlening. Er zijn drie soorten 0900 nummers;
0900 – klantenservice & informatief
0909 – amusement, spiritueel & belspelletjes
0906 – erotiek
Wij vragen het 0900 nummer kosteloos voor u aan bij het ACM.

0909 nummer aanvragen
Met een 0909 nummer kunt u per minuut of per gesprek een tarief in rekening brengen aan uw bellers. We bieden ook een speciale telefooncentrale aan met boxnummers, welke u kunt koppelen aan uw website en Teletext. We kunnen een compleet pakket aanbieden inclusief website. Vraag dan een offerte aan. Wij vragen het 0909 nummer kosteloos voor u aan bij het ACM.

0906 nummer aanvragen
Met een 0906 nummer kunt u per minuut of per gesprek een tarief in rekening brengen aan uw bellers. We bieden ook een speciale telefooncentrale aan met boxnummers, welke u kunt koppelen aan uw website en Teletext. We kunnen een compleet pakket aanbieden inclusief website. Vraag dan een offerte aan. Wij vragen het 0906 nummer kosteloos voor u aan bij het ACM.