Levertijd & verzendkosten

Levertijd losse producten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 21u worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Levertijd producten met abonnementen & diensten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk op te leveren en bij u af te leveren. Bestellingen die worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verwerken en ontvangt u binnen 24 uur een oplever/verzend datum. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig of duurt het even voor een nummer aangevraagd of geporteerd is etc. Dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook de levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Verzendkosten

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen € 6,95.

Bezorging

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van Postnl. Over het algemeen zal na verzending van uw bestelling de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.