Herroepingsrecht producten & diensten

Herroepingsrecht zakelijke klanten

Zakelijke klanten hebben geen recht op herroeping en gelden de oplever en opzegtermijnen zoals beschreven bij onze abonnementen en diensten en zoals aangegeven in de Algemene Voorwaarden & Acceptable Use Policy.

Herroepingsrecht particulier, producten

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Herroepingsrecht particulier, abonnementen en diensten

U heeft het recht uw online bestelling tot 14 dagen na online betaling van de dienst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw opzegging terugstorten. Om deze rede wordt uw bestelling na 14 dagen opgeleverd.

Ik wil dat mijn abonnementen en diensten direct opgeleverd worden

U vraagt een offerte aan bij wouterwamelink@denummerspecialist.jouwwebsiteontwikkeling.nl of op https://denummerspecialist.jouwwebsiteontwikkeling.nl/

Kosten retourzending

De kosten voor het retourzenden van de producten zijn voor uw rekening.

Uitsluiting herroepingsrecht

Zakelijke klanten. Producten die speciaal voor u zijn besteld of aangepast zijn mogelijk uitgesloten van herroepingsrecht. In zulke gevallen hebben wij dit reeds voor het sluiten van de overeenkomst aan u medegedeeld en heeft u hier expliciet toestemming voor gegeven.

Waardevermindering

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de producten die het gevolg is van het gebruik van de producten, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de producten vast te stellen. Wij verzoeken u om, indien dit redelijkerwijs mogelijk is, de producten in de originele en onbeschadigde verpakking aan ons te retourneren.

Retouradres

U kunt uw bestelling na aanmelden retourneren naar het volgende adres:

De nummerspecialist
Delpad 42
6703AG Wageningen

Retourformulier producten

Deze kunt u op de onderkant van uw apparaat vinden
Probeer een zo kort mogelijke en duidelijke omschrijving te geven van het probleem

Na verzenden van dit formulier wordt uw aanvraag door ons in behandeling genomen en u ontvangt binnen 24 uur bericht van ons.

Opzeggen abonnementen & diensten

Probeer een zo kort mogelijke en duidelijke omschrijving te geven

Na verzenden van dit formulier wordt uw aanvraag door ons in behandeling genomen en u ontvangt binnen 24 uur bericht van ons.