Garantie & retourneren

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Garantietermijn

Als klant van De nummerspecialist heeft u op alle artikelen een garantietermijn. De factuurdatum van uw aangekochte goederen is de begindatum van uw garantietermijn en die is 1 jaar. Op batterijen/accu’s geld, ongeacht het merk, een garantie van 6 maanden na aankoopdatum.

Het product is defect binnen de garantieperiode

Wanneer een product binnen de garantieperiode defect raakt, heeft u recht op garantie. U kunt het product naar ons opsturen. De directe kosten van het terugzenden van de producten zijn voor uw rekening.

Wanneer uw defecte product bij onze service afdeling binnenkomt, zal uw klacht worden onderzocht. Is uw product defect dan zal de service afdeling dit product vervangen, repareren of opsturen naar de fabrikant voor reparatie. Wij sturen het gerepareerde of nieuwe product kosteloos aan u retour.

Het product is defect buiten de garantieperiode

Wanneer uw product defect is buiten de garantieperiode, kan er geen aanspraak worden gemaakt op garantie-afhandeling van ons. U kunt zich wenden tot de fabrikant om de reparatiemogelijkheden te bespreken.

Voor eventueel advies omtrent reparatie buiten de garantie periode kunt u contact opnemen met onze service afdeling.

Retouradres

U kunt uw product na aanmelden retourneren naar het volgende adres:

De nummerspecialist
Delpad 42
6703AG Wageningen

Retourformulier producten

Deze kunt u op de onderkant van uw apparaat vinden
Probeer een zo kort mogelijke en duidelijke omschrijving te geven van het probleem

Na verzenden van dit formulier wordt uw aanvraag door ons in behandeling genomen en u ontvangt binnen 24 uur bericht van ons.