PROFESSIONEEL
BEDRIJFSNUMMER

085 NUMMER AANVRAGEN

BESTEL EENVOUDIG IN ONZE VOIP WEBSHOP! KLIK HIER

085 nummer aanvragen

Maak uw bedrijf bereikbaar met een 085 nummer en verhoog uw service en bereikbaarheid.


Hoe het werkt

Met Voip telefonie en een 085 nummer (blok) heeft u alles wat u nodig heeft om bereikbaar te zijn. Het 085 nummer (blok) richten wij zo voor u in dat uw bedrijf een overzichtelijk nummerplan heeft met gepersonaliseerde nummers gekoppeld aan de toestellen en mobiele telefoons van uw medewerkers en locaties. Zo blijft u altijd bereikbaar en kan er gemakkelijk onderling doorgeschakeld worden.

085 nummer (blok) aanvragen

Wij vragen kosteloos een 085 nummer (blok) voor u aan bij het ACM. Een 085 nummer (blok) bevat 1, 10 of 100 – 085 nummers welke u niet allemaal in gebruik hoeft te nemen. U gebruikt enkel de nummers die u nodig heeft. In onze Voip webshop kunt u eenvoudig een 085 nummer (blok) aanvragen of vraag een offerte aan via het offerteformulier.

Optimaliseren met Voip modules

Met onze Voip modules kunt u uw klantcontact optimaliseren. Denk hierbij aan een welkomsttekst, keuzemenu, wachtrij met muziek, openingstijden, etc. U kunt eenvoudig uw voip omgeving samenstellen in onze Voip webshop.

Verhuizen?

Geen probleem. Neem contact met ons op en wij regelen alles. Laat het ons weten via het offerteformulier of wouterwamelink@denummerspecialist.jouwwebsiteontwikkeling.nl

De voordelen

Verhoog uw service en klantcontact

Professionele uitstraling

Voordelig bellen

Verhoog de conversies op uw websites

Telefooncentrale in de Cloud

Internationale bereikbaarheid

Offerte aanvragen?

Met dit formulier kunt u eenvoudig en online een offerte aanvragen.